Over ons

Over ons

Waarom Baby Spa Dolce? 

Baby Spa Dolce  biedt in een veilige en schone omgeving een unieke ervaring die exclusief is voor baby’s
van 6 weken tot 1,5 jaar.
Wij bieden Hydrotherapie & Baby massage. We hebben een verzorgende, knusse, minimalistische omgeving gecreëerd waar u en uw baby zullen gaan ontspannen.  Alles is ontworpen met het oog op hygiëne en veiligheid. Onze ruime warme baden voelen als de vertrouwde buik van de moeder. Onder begeleiding van een professionele masseuse leer je jouw kleintje zelf te masseren. Het biedt een heerlijke plek om de band tussen jou en je baby te versterken. En bevordert de ontwikkeling van je baby.  

Rustgevende muziek

Er wordt rustgevende muziek gespeeld om een ontspannende omgeving te behouden. Je kunt aangeven wat jouw baby fijn vind, zo kunnen wij de omgeving erop aanpassen. 

Rustgevende aroma’s  

Wij maken gebruik van natuurlijke rustgevende aroma’s, waardoor jouw baby helemaal zen wordt.  Ook worden de kleertjes en handdoeken gewassen met een neutrale wasmiddel, zo houden wij rekening met eventuele allergieën. 

Parkeren voor de deur 

Bij Baby Spa Dolce is er genoeg ruimte om te parkeren. Wij zijn vlakbij het centrum gelegen, waardoor wij over een grote parkeerplek beschikken. Ook zijn wij makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Ede-Wageningen zijn wij binnen 10 minuten met de bus te bereiken. De bussen 108-107 vanaf Ede-Wageningen komen precies aan voor de Baby Spa. 

Sessies 

We kunnen drie sessies tegelijkertijd realiseren, omdat er drie whirlpools aanwezig zijn. 

Je merkt al tijdens 1 sessie verbetering bij krampjes, reflux, onrust en overstrekken.  

Afspraak maken 

Reserveer eenvoudig online je afspraak. Zodra je een afspraak maakt ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Wil je een andere specifieke tijd? Laat het ons even weten zodat we optimaal kunnen voorzien. Je kunt ons bereiken via onze Instagram account, Facebook, mail en Whatsapp. 

Wij werken enkel op afspraak! Tijdens een sessie gaat de deur dicht om zo volledige privacy en rust te waarborgen. 

Badjes 

Onze badjes worden voor elke baby gevuld met warm, vrij van chloor- en chemicaliën gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius. Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water. Om de meeste voordelen uit een sessie bij Baby Spa Dolce te behalen zijn twee of meer sessies aan te bevelen.  

Gecertificeerd 

Alle medewerkers die bij Baby Spa werken zijn gediplomeerd. 

Tips voor het bezoeken van Baby Spa Dolce 

  1. Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. 
  2. Wij adviseren de baby ruim een uur van te voren thuis te voeden. 
  3. Foto’s of filmpjes van andere gebruikers zijn niet toegestaan zonder hier toestemming voor te vragen. 
  4. Zorg ervoor dat jouw baby een vol buikje heeft en genoeg heeft geslapen. Floaten kost namelijk ontzettend veel energie! 
  5. Zorg ervoor dat jouw baby rustig is. Teveel blootstelling aan prikkels raden wij dan ook af voor de sessie. 

Contact

Bunschoterplein 47

6711CD Ede

E-mail SpaDolce@hotmail.com

Locatie

Copyright © Baby spa dolce All Right Reserved | powered en designed by Rouan.nl